EMEP Genel Başkanı Seyit Aslan, “Fon vurgucularına ‘lekelenmeme hakkı’, ‘masumiyet karinesi’ gibi bahaneler öne sürerek dokunulmazken, halkın bilgilenme hakkının gereğini yaparak, gazetecilerin tutuklanması kabul edilemez” ifadelerini kaydetti.
(ANKARA) – EMEP Genel Başkanı Seyit Aslan, “Fon vurgucularına ‘lekelenmeme hakkı’, ‘masumiyet karinesi’ gibi bahaneler öne sürerek dokunulmazken, halkın bilgilenme hakkının gereğini yaparak, gazetecilerin tutuklanması kabul edilemez” ifadelerini kaydetti.
Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Seyit Aslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:
Gündem Rize, “Yeşil Yamaçlardan Taze Gündem” anlayışıyla Karadeniz’in doğasından ilham alan hızlı ve güvenilir haberciliğiyle; Rize’den yükselen en güncel gelişmeleri tarafsız ve dinamik bir bakışla okuyucusuna sunar.
Yorum Yap