Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İstihbarat Albayı Sayit Gökgöz’ün askeri araç kazasında şehit olduğunu bildirdi. Güler, Gökgöz’ün ailesine başsağlığı diledi.
(ANKARA) – Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İstihbarat Albayı Sayit Gökgöz’ün askeri araç kazasında şehit olduğunu bildirdi. Güler, Gökgöz’ün ailesine başsağlığı diledi.
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İstihbarat Albayı Sayit Gökgöz’ün şehit olması dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.
Güler, mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Kahraman silah arkadaşımız, askerî araç kazasında kurtarılamayarak 24 Ekim 2026 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Millî Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.”
Gündem Rize, “Yeşil Yamaçlardan Taze Gündem” anlayışıyla Karadeniz’in doğasından ilham alan hızlı ve güvenilir haberciliğiyle; Rize’den yükselen en güncel gelişmeleri tarafsız ve dinamik bir bakışla okuyucusuna sunar.
Yorum Yap