SON DAKİKA
--:--:--

CHP İzmir İl Başkanı Gümrükçü’den parti üyesi ‘asırlık çınar” Nuriye Koç’a doğum günü ziyareti

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, İzmir il örgütünün en yaşlı üyesi olan 106 yaşındaki Nuriye Koç’u doğum gününde ziyaret etti.  

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
CHP İzmir İl Başkanı Gümrükçü’den parti üyesi ‘asırlık çınar” Nuriye Koç’a doğum günü ziyareti

(İZMİR) – CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, İzmir il örgütünün en yaşlı üyesi olan Nuriye Koç’u doğum gününde ziyaret etti.  

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, CHP İzmir İl Örgütü’nün en yaşlı üyesi olan 106 yaşındaki Nuriye Koç’u Menemen’deki evinde ziyaret ederek doğum gününü kutladı. 

Gümrükçü, bu ziyaretin partinin köklü geçmişini ve sarsılmaz gücünü simgelediğini ifade ederek şunları söyledi:

“Bugün Menemen’de, İzmir örgütümüzün en kıymetli hafızası, koca bir asrı geride bırakmış yaşayan tarihimiz Nuriye Koç annemizi ziyaret etmenin onurunu yaşıyoruz. 106 yıllık bu çınarın gözlerindeki Cumhuriyet ışığı ve partimize olan sarsılmaz bağlılığı, bizlerin mücadele azmini katbekat artırmıştır.

“ASIRLIK ÇINARLARIMIZIN TECRÜBESİYLE BESLENİYORUZ”

Biz her fırsatta dile getiriyoruz, CHP sıradan bir siyasi parti değildir. Kökleri Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’ne dayanan, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu, Türkiye’nin en köklü ve sarsılmaz çınarıdır. İşte Nuriye Koç annemiz, bu koca çınarın köklerini simgeliyor. Bizler, onun gibi asırlık çınarlarımızın tecrübesi ve dualarıyla besleniyor, gençliğimizin enerjisiyle bu köklü partiyi yarınlara taşıyoruz.

BİRLİKTE YÜRÜMEKTEN GURUR DUYUYORUZ”

Nuriye annemizin 106 yıllık ömrü, partimizin de asırlık adalet ve demokrasi mücadelesinin adeta bir aynasıdır. Köklerimiz ne kadar derindeyse, dallarımız da geleceğe o kadar güçlü uzanıyor. İyi ki varsın Nuriye anne, senin o güzel enerjin ve bağlılığın bizlere rehber olmaya devam edecek. Cumhuriyetin ve CHP’nin asırlık çınarlarıyla birlikte yürümekten gurur duyuyoruz.”

Yorum Yap

Benzer Haberler
Seferihisar’da plajdaki şezlong tartışmasında bir kişi gözaltına alındı
Seferihisar’da plajdaki şezlong tartışmasında bir kişi gözaltına alındı
665. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan Erkan Taş oldu
665. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan Erkan Taş oldu
CHP’li Başarır: “Kemal Bey bugün kendini Genel Başkan sanıyor ama değil. O, sarayın Politikalar Kurulu üyesi”
CHP’li Başarır: “Kemal Bey bugün kendini Genel Başkan sanıyor ama değil. O, sarayın Politikalar Kurulu üyesi”
Kadıköy’de binlerce kişi NATO Zirvesi’ni protesto etti: ”İstenmiyorsunuz”
Kadıköy’de binlerce kişi NATO Zirvesi’ni protesto etti: ”İstenmiyorsunuz”
CHP’li Tanrıkulu’ndan, NATO Zirvesi öncesi gözaltılara tepki:  Hukukun değil, siyasi talimatların işletildiğine tanık oluyoruz
CHP’li Tanrıkulu’ndan, NATO Zirvesi öncesi gözaltılara tepki: Hukukun değil, siyasi talimatların işletildiğine tanık oluyoruz
CHP’li Yavuzyılmaz: NATO Zirvesi bahanesiyle Erdoğan kendine tahsisli havalimanına sahip oldu
CHP’li Yavuzyılmaz: NATO Zirvesi bahanesiyle Erdoğan kendine tahsisli havalimanına sahip oldu
Yeşil Yamaçlardan Taze Gündem
Gündem Rize

Gündem Rize, “Yeşil Yamaçlardan Taze Gündem” anlayışıyla Karadeniz’in doğasından ilham alan hızlı ve güvenilir haberciliğiyle; Rize’den yükselen en güncel gelişmeleri tarafsız ve dinamik bir bakışla okuyucusuna sunar.

2026 Gündem Rize © Tüm hakları saklıdır. Gündem Rize