Büyükçekmece Belediyesi, mahalle muhtarlarının taleplerini dinlemek ve mahallelerde ihtiyaç duyulan hizmetleri değerlendirmek amacıyla Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, 24 mahallenin talepleri ele alındı.
(İSTANBUL) – Büyükçekmece Belediyesi, mahalle muhtarlarının taleplerini dinlemek ve mahallelerde ihtiyaç duyulan hizmetleri değerlendirmek amacıyla Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, 24 mahallenin talepleri ele alındı.
Büyükçekmece Belediyesi Dokuz Eylül Salonu’nda düzenlenen Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı’na Belediye Başkan Vekili Hakan Çebi, 24 mahalle muhtarı, belediye başkan yardımcıları, belediye başkan danışmanları ve daire müdürleri katıldı.
MAHALLELERİN İHTİYAÇLARI MASAYA YATIRILDI
Toplantıda mahalle muhtarları, mahallelerinde yapılmasını talep ettikleri hizmetleri, vatandaşlardan gelen öneri ve beklentileri belediye yönetimine aktardı. Görüş alışverişi şeklinde geçen toplantıda, mahallelerin ihtiyaçları ve çözüm önerileri ele alınırken, ilgili birim müdürleri de talepler doğrultusunda yapılabilecek çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
24 mahalle muhtarının taleplerini tek tek dinleyen Çebi, yaz dönemine girilirken mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarının belirlenmesinin önem taşıdığını vurgulayarak, şöyle konuştu:
“MAHALLELERİMİZİN İHTİYAÇLARINA ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN BİR ARADAYIZ’’
“Bugün arkadaşlarla beraber sizlerle bir araya geldiğimiz koordinasyon toplantısı yapmak istedik. Yaz ayları geliyor. Bizlerden istek ve talepleriniz muhtemelen olacaktır. Mahallelerimizin öncelikli problemleri, sorunları, isteklerinizi konuşalım istedik. Bunlara karşılık biz belediye olarak neler yapabiliriz? Bunları tartışalım dedik. Teknik ekibimiz burada, siyasi arkadaşlarımız burada.”
Gündem Rize, “Yeşil Yamaçlardan Taze Gündem” anlayışıyla Karadeniz’in doğasından ilham alan hızlı ve güvenilir haberciliğiyle; Rize’den yükselen en güncel gelişmeleri tarafsız ve dinamik bir bakışla okuyucusuna sunar.
Yorum Yap